WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

zaterdag 25 februari 2012

Za 25 feb 8u10

Hey,

Gisteren was een rustdag, toch wat de trainingen betrof. Na het ontbijt zijn Kelly en ik langs de kust naar Betty's Bay gereden. Onderweg zijn we enkele malen gestopt om prachtige foto's te nemen. Een klein uurtje hebben we op het strand van Betty's Bay gelegen, kwestie van niet te snel teveel kleur te pakken. Op de terugweg zijn we gestopt in Gordon's Bay. Hier zochten we iets om te eten, maar een groot succes werd het niet. Rond 15 u zijn we dan aangekomen in Grabouw, op de plaats van de wedstrijd. We hebben er wat genoten van het meer, de bergen en de zon. Even heb ik me toch gewaagd aan een duik in het meer. Wedstrijd zonder wetsuit?
Voor het avondeten zijn we naar Kaapstad gereden. Eerst hebben we nog wat rond gelopen in V&A Waterfront, nadien hebben we lekker gegeten in Kariba. Dit is een restaurant met zicht op de Tafelberg, waar men Afrikaanse specialiteiten serveert.
Vandaag staan er enkele korte trainingen op het programma, telkens op de plaats van de wedstrijd. Kwestie van het lichaam gewoon te maken aan de wedstrijdomstandigheden. In de namiddag het materiaal in orde brengen en verder rusten aan het zwembad.

Groetjes,

Kelly en Tim

Geen opmerkingen: