WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

maandag 12 oktober 2009

Maandag 12 oktober 9u

Aloha,
gisterenavond zijn we naar de Award-ceremonie vs Award-dinner van de Ironman geweest. Eerst was er een Hawaiiaanse show. Nadien werden er wat atleten gehuldigd die door hun deelname geld hadden ingezameld voor allerlei goede doelen. Ook hier werd een klassement van opgemaakt. Typisch Amerikaans. De winnaar was een vrouw die voor het Steeve Larsen-fonds (triatleet - wielrenner die dit jaar onverwacht overleed) maar liefst 66000 dollar inzamelde. Dan volgde de huldiging van de mindervalide atleten. De winnares hier was een Nederlandse (Monique Van der Vorst) zei voltooide de Ironman in 11u10 minuten en deed hiermee maar liefst 1u20 beter dan het vorige record. Vervolgens werden de verschillende podia bij de age-groupers naar voor geroepen. Als afsluiter volgde dan de top 10 bij de mannen en de vrouwen. Na$dat de winnares en de winnaar hun cheque van 110 000 euro in ontvangst hadden genomen, werd hen nog gevraagd om een speech te geven. Deze van Chrissie Wellington duurde meer dan 10 minuten. Op het moment dat de ceremonie werd afgesloten begon het te regen. Maar na 5 minuten was het terug droog.
Vandaag staat er in de voormiddag een zwemtraining op het programma. Dan even langs de supermarkt passeren voor de nodige boodschappen. 's Middags wat rusten en in de late namiddag een looptraining.
Ik had belooft om wat foto's van onze SUV door plaatsen. Het is een Dodge Nitro 4X4 van een jaartje oud. Onder de motorkap ligt een V6 4.0 liter. Heel mooi. Zeker als je weet dat de maximale snelheid op de High Way hier 45m/h is (ongeveer 72km/h).

Groetjes,

Kelly en Tim


Geen opmerkingen: