WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

zaterdag 25 oktober 2008

Vrijdag 24 oktober 20u25

Hey,

Vanmorgen stond er een rustige zwemtraining op het programma. Aangezien het nog 2 dagen voor de wedstrijd is, deden we deze training in de zee. Wat is het aangenaam om in dit grote zoute aquarium te zwemmen. Op het verste punt van het zwemparkoers bevindt er zich een rif, waar verschillende soorten tropische vissen zwemmen. Maar waarschijnlijk zullen we deze vissen zondag niet zien, aangezien we dan met 600 atleten over deze rif zullen zwemmen. Na de zwemtraining zijn we langs de lava-velden gereden. Hier werden meerdere foto’s genomen.
In de namiddag werkten we een korte fietstraining af. Om wat voeling met het parkoers te krijgen, reden we van Kihei naar het oefenparkoers, om daar 2 rondje te draaien. Op het oefenparkoers voelde ik me heel goed. Mijn fiets staat volledig in orde, waardoor ik er nog wat extra uit kan halen.
Nu staat de rest van de tijd in het teken van de recuperatie. Morgen nog een klein beetje losfietsen en loslopen of loszwemmen.

Zondag om 9u wordt hier het startschot gegeven voor het WK Xterra. In Belgiƫ is het dan zondagavond 20u (winteruur). De wedstrijd is op internet live te volgen op www.xterra.tv. De uitzending begint om 18u30. Hopelijk komen wij Belgen veel in beeld.

Tot de volgende,

Kelly en Tim

Geen opmerkingen: