WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

zondag 17 februari 2013

Zondag 17 februari

Hey,

Gisterenmorgen om 8u heb ik een looptraining gedaan. Kelly lag nog rustig te slapen. Na een verfrissende douche, was het tijd voor het laatste ontbijt in Avondrood. Na het ontbijt laadden we de auto in en reden we richting Robertson. Iets na 13u zijn we toegekomen in Guesthouse Ballinderry. Daar werden we heel gastvrij ontvangen door Hilde en Luc. Nadat we kennis hadden gemaakt, deed Hilde ons het water uit de mond lopen, toen ze het avondmenu vertelde. Luc toonde ons de ruime kamperen de rest van de b&b. Het warmste moment van de dag brachten we door aan het zwembad. In de late namiddag ben ik een korte fietstraining gaan doen. Kelly bleef aan het zwembad liggen. Om 19u30 werden we aan tafel verwacht. Hilde maakte een voorgerecht van een slaatje omwikkeld met zalm, een hoofdgerecht van kwartel en als dessert mouleux van Belgische chocolade met huisgemaakte vanille-ijs. Overheerlijk.
Na een goede nachtrust stond er een uitgebreid ontbijt, inclusief een eitje op het menu. In de voormiddag deed ik een doorgedreven fietstraining en Kelly werkte aan haar kleurtje. Tijdens mijn fietstraining stonden er 3 kinderen die "high-five" wouden doen langs de kant van de weg. Voor het middageten zijn we naar het wijndomein van Van Loveren gereden. We hebben er goed gegeten en dronken een flesje alcoholvrije schuimwijn. Op de terugweg naar Robertson wou ik Kelly McGregory laten zien. Hiervoor moesten we een 20tal kilometers over onverharde wegen. Om te bekomen van deze warme dag (de voorspelling was 40 graden, maar het waren er maar 36) besloten we nog wat te genieten van het zwembad.
Vanavond heeft Hilde weer een menuutje voor ons klaar: huisgemaakte ravioli met ricotta, kabeljauw gebakken op het vel en als dessert een pruimentaartje.
Morgen verlaten we Ballinderry en rijden we een beetje verder richting Sanbona Wildreserve, waarde opnieuw 2 nachten zullen verblijven.

Groetjes,

Kelly en Tim

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Kelly en Tim,
Leuk terug jullie "avonturen" te lezen. Vergeet die calorieën er niet af te trainen hé... !
Have fun,
Christof