WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

maandag 17 oktober 2011

Zo 16 oktober 20u15

Hey,

Na een goed ontbijt, dat zoals gewoonlijk uit veel fruit (papaya, ananas, appelsien, meloen en banaan), cornflakes en toast bestond, stond voor Jim en mezelf een laatste zware trainingsdag op het programma. We reden eerst 45 minuten rustig fietsen op de weg, nadien 30 minuten wedstrijdtempo op het technische deel van het fietsparkoers. Na deze fietstraining wisselden we snel onze fietskledij voor onze loopkledij. Al gaat het tijdens de wedstrijd nog wat sneller. Als afsluiter van de training liepen we het loopparkoers. De eerste 30 minuten aan wedstrijdtempo en de resterende kilometers rustig. Het loopparkoers is heel zwaar. Het eerste deel is continue klimmen, nadien gaat het veel op en weinig neer met heel veel bochten. Zoveel, dat het amper 2 meter rechtdoor lopen is. Van het hoogste punt gaat het snel naar beneden, maar steeds met bochten. Het voorlaatste deel gaat over een smal padje naar beneden, tot bijna aan de zee. De laatste honderden meters zijn over het strand van DT Fleming Beach. Waar de aankomst gelegen is, is nu nog niet duidelijk, maar zodra het Xterra-circus hier volledig loskomt, zal dit wel snel duidelijk worden.
Na de training zijn we allemaal terug naar de condo gekomen om te eten en wat te rusten. Iedereen heeft wat geslapen. Iets na 15u zijn we terug naar DT Fleming Beach gereden. Na wat in de zon te hebben gelegen, zijn Jim en ik nog wat gaan zwemmen/spelen in de woelige zee.
Het eten vanavond was spaghetti. Voor de saus heeft Kelly nog wat extra groenten aangesneden.
Morgen hebben we een verdiende rustdag. Vermoedelijk maken we een uitstap naar Lahaina.

Groeten,

Kelly en Tim


2 opmerkingen:

Christof zei

Yep, het staat hier ook in de krant, de deelname van Lance Armstrong... da's leuk voor jou toch ? extra stimulans om hem "alle kanten van Hawaii" te laten zien bij het lopen !
Zoals je zelf aangeeft, het wordt kwestie van doseren en van voeding, drank. Succes ! En nog een gelukkige verjaardag voor Kelly :-x
Christof

Christof zei

Net even op www.xterra.tv een preview gezien van het parcours 2011... ziet er weer prima uit! veel klimwerk, veel bochten.
Op het filmpje van 2010 Xterra World Championship, sta je te schitteren op 42'34" "Tim Van Daele - 2010 Amateur World Champion" nice ;-))