WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

dinsdag 11 oktober 2011

ma 10 oktober 18u

Hey,


gisteren hadden Jim en ik onze eerste serieuze trainingsdag. 's Morgens werd een combinatietraining afgewerkt. Eerst een twee uur durende fietstraining met 6 pittige blokken en daarna een korte looptraining. In de namiddag gingen we dan nog 45 minuten zwemmen in de zee. Tijdens deze zwemtraining hebben we een heleboel vissen gezien. Op een gegeven moment zwom er naast ons een school kleine visjes. Ze waren met zoveel, dat het zelfs donker werd. Kelly profiteerde van onze zwemtraining om wat te lezen in het zonnetje op de kaai van Kailua-Kona.

Om 18u zijn we met ons drieën naar de award-ceremonie van de Ironman geweest. Zo konden we nog wat socializen met de overige Belgen. De komende weken gaan we vermoedelijk weinig landgenoten tegenkomen.


Vandaag stond er voor Jim en mezelf een lange fietstraining gepland. Bedoeling was om naar Hawi (keerpunt van de Ironman) te rijden en terug. Na 3u50 rijden waren we in Hawi. Onderweg werden we bevoorraad door Kelly. Dit was zeer welkom, want de gemidelde temperatuur bedroeg 32°C, met een uitschieter van 39°C. Onderweg werden we getrakeerd op een stevig windje. Na 4u30 vond ik het wel en ik stapte bij Kelly in de auto. Jim reed nog de hele weg terug. Op de terugweg zijn Kelly en ik nog even gestopt aan de lavavelden en aan het havenje van Honokohau.

Nu zijn we wat aan het relaxen. De zon is juist ondergegaan. Op het menu vanavond staat kip, maar zoals gewoonlijk, maakt Kelly er weer iets lekkers van.


Groetjes,


Kelly en Tim


1 opmerking:

Christof zei

Aloha. Tim, die Ineos Wereldkampioenen-shirt staat je prima! Probeer er nog zo ééntje te pakken te krijgen hé... ;-))
Christof