WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

donderdag 6 oktober 2011

Do 6 oktober 5u20

Aloha,

gisterenavond zijn we (Jim Thijs, Kelly en ik) na een trip van 30u geland op de luchthaven van Kona. De lange reis verliep zonder problemen en al onze bagage is in orde. Op de luchtaven van Heathrow (Londen) kwamen we de eerste triatleten van onze vakanti tegen. Het zullen zeker de laatste net zijn. Maar of deze triatleten er verstandig aan doen om 4 dagen voor de Ironman naar Hawaii te reizen, we betwijfelen het. Toch zullen we het niet laten om ook hen zaterdag aan te moedigen.

Vandaag wordt een rustig daggetje. Wat inkopen doen, wat gaan snuffelen op de expo van de Ironman (hier worden naar jaarlijkse gewoonte door de grote merken hun nieuwste produkten voorgesteld), wat rusten en hopelijk kunnen we nog ticket bemachtigen voor het banket van vanavond en zondag. Zo kunnen we wat socializen met de andere Belgen op Kona.

Groetjes,

Kelly en Tim

2 opmerkingen:

j-pics zei

tim doe u best daar he
als we een doek moeten hangen zullen we het wel lezen he

grts de buren van 102

Christof Vanbossel zei

Hoi Tim (en Kelly en Jim natuurlijk...) Prettig dat jullie terug on-line verslagjes kunnen maken. Het is met een vleugje gezonde jaloezie (zowel voor Hawaii als voor je sportprestaties) dat ik heel graag volg ! Geen bagage verloren .. ? hoe kan dat ?? ook geen buizen in twee gezaagd op zoek naar ? Verzorg jullie goed (laat je goed verzorgen...) stevige trainingen en ... enjoy !! Groetjes, Christof (en nog andere Zwatters)