WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

vrijdag 21 oktober 2011

Do 20 oktober 21u30

Hey,

Vandaag stond een laatste effectieve trainingsdag voor het WK op het programma. Jim en ik zijn een laatste keer het fietsparkoers gaan verkennen. Het was duidelijk veel drukker dan de voorbije dagen op het fietsparkoers. Continue hebben we mensen in gehaald. Niet één keer hebben ze ons voorbijgestoken. Hoe meer ik het parkoers doe, hoe liever ik het rijd. Jasmin en Kelly waren tijdens onze fietstraining naar het winkelcomplex van Napili geweest. Nadien zijn ze nog wat naar het zwembad gegaan. Vandaag was het een warme dag. We noteerden een maximale temperatuur van 35°C.
Nadat we wat hadden gegeten en een middagdutje hadden gedaan, zijn we met ons vieren naar het Ritz-Carltonhotel gegaan. Om 16u was daar de pro-meeting. Nadien zouden we wat gaan zwemmen. Kelly en Jasmin waren ondertussen al naar het strand gegaan. De zwemtraining in de zee verliep heel vlot. Kwam het door de minder hoge golven of gleed ik gewoon beter door het water. Ik probeerde in ieder geval goed op mijn glij-fase te letten.
Het avondmaal was vandaag kip op de barbecue, Chinese noedels en wokgroenten.

Morgen hebben we een rustdag. Vermoedelijk brengen we een dagje door aan het strand.

Groetjes,

Kelly en Tim2 opmerkingen:

Christof zei

Aloha Tim,
Geniet van je rustdag, en voor zondag ... geef er een goeie lap op !! we duimen allemaal voor je. Goed doseren, niet panikeren en geloof in jezelf ! Veel succes maat.
Christof

Koen zei

Veel succes Tim, tracht je wedstrijd goed in te delen en 'go for it!!!' hier bibber koud.
gr Koen Apers