WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

vrijdag 14 oktober 2011

Do 13 oktober 15u

Aloha,

Gisterenochtend zijn Jasmin, Jim, Kelly en ik gaan ontbijten bij Lava Java. Tijdens de week van de Ironman is dit de place-to-be. Dit met heel lange wachtrijen tot gevolg. Na ons ontbijt zijn we dan een laatste keer naar onze condo in Keauhou Surf and Racquet Club gegaan om onze spullen op te halen. Jim en Jasmin reden met een taxi naar de luchtaven, terwijl Kelly en ik met onze Ford Escape naar de luchthaven reden. Groot was onze verbazing toen we ons aanmelden bij Mokelele Airlines. Al onze bagage, uitgezonderd onze fietsen, maar inclusief wijzelf, werd gewogen. We vlogen namelijk met een vliegtuigje van 9 passagiers en 2 piloten naar Maui. Onze fietsen verstuurden we via FedEx. Tijdens de vlucht hebben we een heleboel filmpjes en foto’s gemaakt. De vlucht was heel leuk, maar bij de weinige turbulentie liet Kelly toch van zich horen. Geland op Kahului stonden we na 2 minuten met onze bagage buiten de luchthaven. Met deze kleine vliegmaatschappijen is er niets van controle. Alle drank mag mee aan boord, geen douane, … Lekker ontspannen.

Als huurwagen hebben we hetzelfde model als op Maui. Nadat we deze hadden volgestopt met onze bagage, zijn we gaan winkelen bij “Down to Earth”. Jim staat namelijk op een glutenvrij-dieet.

Na een uurtje rijden kwamen we aan bij Napili Point. Hier is onze condo voor de komende 12 dagen. Vanop ons terras hebben we zicht op Molokai. Het eiland waar pater Damiaan de melaatsen heeft geholpen.

Als avondeten hebben we Ono gegeten, deze lekker vis is familie van de tonijn. Jasmin en Kelly maakten er een lekker dineetje van.

Na ons stevig ontbijt, dat zoals gewoonlijk uit veel fruit (granaatappel, banaan, appelsien, papaya en dragonfruit) bestaat, hebben we een korte zwemtraining op DT Flemming beach afgewerkt. Niet ver van het strand zwom een groep dolfijnen. Op dit strand wordt de start van het WK Xterra gegeven. Nadien bleven we nog wat op het strand liggen. Later op de dag staat er nog een fiets- en looptraining op het programma. Onze fietsen zijn juist toegekomen.

Groetjes,

Kelly en Tim

Geen opmerkingen: