WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

woensdag 19 oktober 2011

Di 18 oktober 20u45

Aloha,

Vandaag was het weer een trainingsdagje. Nadat we goed hadden ontbeten (verse smoothie, fruit, cornflakes, …) en we even hadden “geskypet”, zijn we met zijn allen naar DT Fleming Beach gegaan. Jasmin, Jim en ik hebben wat in de zee gezwommen. Net zoals de voorbije dagen waren er ook nu weer enorme golven. Kelly genoot ondertussen van het zonnetje en een boek. Na de zwemtraining hebben we nog even op het strand blijven liggen. Rond de middag zijn we terug naar de condo gekomen om wat te eten. In plaats van een middagdutje te doen, zijn Kelly en ik naar één van de zwembaden van ons verblijf (Napili Point) gegaan. Hier hebben we nog wat genoten van de zon. Het weer is nog iets beter geworden dan de voorbije dagen. Rodn 15u zijn Jim en ik gaan fietsen. Op het programma stond een rustige verkenning van het mountainbikeparkoers. Aan de wisselzone hebben we kort een praatje met Dave (de organisator van Xterra) geslagen. De parkoersverkenning liep vlotter dan vorige keer. Toen had het de ganse dag geregend en was de ondergrond glibberig. Nu was alles kurkdroog en was er veel stof. We deden er een kwartier minder lang over. Tijdens de wedstrijd zal er nog een pak tijd afgaan. Nadat we aan het Ritz-Carlton-hotel onze fietsen hadden gereinigd, zijn we terug naar Napili Point gekomen. Jasmin en Kelly waren ondertussen naar de supermarkt en nog wat andere winkeltjes geweest en genoten nu van de ondergaande zon. Ik heb snel een douche genomen aan het zwembad, zodat ik ook van de zonsondergang kon genieten.
Het avondmaal bestond vandaag uit een behoorlijk stuk steak, aardappelen (gewone en zoute), champignons, wortelen en een salade (sla, advocado, bieslook, komkommer en tomaat).

Vanaf morgen komt de Xterra-molen op gang. Vanaf 9u kunnen we ons registreren in het Ritz-Carlton-hotel. Nadien gaan Jim en ik het loopparkoers nog eens verkennen. Jasmin en Kelly zullen vermoedelijk naar het strand gaan. In de late namiddag gaan we naar het zwembad van Lahaina, waar we één van de laatste zwemtrainingen in zwembad voor het WK Xterra zullen afwerken.

Groetjes,

Kelly en Tim

1 opmerking:

van lierop Gerry zei

Wij zullen hier wel werken,allez ge kent dat wel.
Ga ervoor zondag

Gerry