WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

vrijdag 15 oktober 2010

Do 14 oktober 18u30



Hey,

Onze eerste volledige dag Hawaii zit er bijna op. Vanochtend zijn Karen, Jim, Kelly en ik bij Starbucks gaan ontbijten. Dit was niet echt een gezonde sportvoeding. Er was keuze uit verschillende brownies en andere koeken met veel chocolade, suiker, e.d. Hierbij een grote koffie en de dag kon beginnen. Ons eerste taak van de dag was inkopen doen in de Safeway. De winkelkarren zijn hier iets groter dan bij ons, maar nog viel er regelmatig iets uit de winkelkar, aangezien deze behoorlijk was beladen. We hebben al onze dollars, die we van thuis bij hadden, samen moeten leggen, want de inhoud van onze winkelkar kwam ruim boven de $500.
Om 11u30 zijn Jim en ik gaan lopen. Het parkoers liep langs de stranden van Wailea en langs de zwembaden van enkele peperdure hotels. Tijdens onze eerste training hadden zowel Jim als ikzelf geen problemen met de hoge temperatuur en de luchtvochtigheid. Ook was onze hartslag bijna zoals thuis. Na iets meer dan 7km loslopen zat de eerste training erop.
Na het middageten en een kort middagdutje zijn we met z’n allen naar het openluchtzwembad van Kihei gereden. Wat was het zalig om een uurtje te zwemmen in openlucht.
Momenteel zijn Karen en Kelly het avondmaal aan het klaarmaken. Dat we kip met rijst gaan eten hebben we al door, maar hoe de bereiding gaat zijn, zullen we straks ontdekken. Maar net zoals thuis zal dit ook hier in orde zijn.

Groetjes,

Kelly en Tim




Geen opmerkingen: