WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

maandag 19 oktober 2009

Zondag 18 oktober 20u

Aloha,
na het ontbijt hebben Kelly en ik een lunchpakketje gemaakt. We gingen naar Ho'okipa, één van de beste windsurfplaatsen ter wereld. Van Wailea naar Ho'okipa is het 40 minuutjes rijden. Onderweg passeerden we de grote suikervelden, waar ze juist aan het oogsten waren. Door de droogte ontstond er een rode stofwolk. Onderweg zijn we ook nog gestopt aan een ananas-kwekerij. Aangekomen in Ho'okipa hebben we een goed plaatsje gevonden een beetje in de schaduw, want het was verschrikkelijk warm vandaag. Toen we aan het eten waren, zagen we net voor ons 2 zeeschildpadden.
Op de terugweg zijn we in Paia gestopt voor een lekkere smoothie. Aangekomen in de condo heb ik mijn fietske even vastgepakt. Ik heb alvast een gouden ketting gemonteerd.
In de late namiddag stond er nog een rustige looptraining op van 50 minuten. Het parkoers liep langs de prachtige Wailea Golf Club. Achter de looptraining nog even naar het zwembad, waar we kennis maakten met enkele luidruchtige Amerikanen. Toen ze vroegen van waar we kwamen, zeiden ze direkt "Belgian Waffles". Maar ze snapten niet dat het 24u reizen was.
Na het eten van tortillas, advocado's, salsa, maïs, room, abergine en kip, is het nu tijd om nog wat te internetten of te lezen.

Groetjes,

Kelly en Tim

Geen opmerkingen: