WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

zondag 18 oktober 2009

Zaterdag 17 oktober 19u

Aloha,

in de voormiddag hebben we eventjes een bezoekje gebracht aan de "Shops at Wailea". Op de bovenste verdieping zijn winkels van Louis Vuitton, Tiffany's, Gucci en dergelijke te vinden. Op de beneden verdieping zijn er wat normale winkels, zoals Sunglasshut, ... Na de middag zijn we naar een strandje niet ver van Makena geweest. Hier waren de golven redelijk hoog. Soms wel tot 3-4 meter. Voor beelden zie het filmpje.
Na het strand stond er nog een korte looptraining op het programma. Ik ben vertrokken aan het Maui Prince hotel en de bedoeling was om het tweede deel van het parkoers te verkennen. Big Beach en Black Sand, was geen probleem, maar in Spooky Forest was nog geen doorkomen aan.
Nadien nog wat luieren aan het zwembad en weeral een schitterende zonsondergang. We gaan moeten afkicken als we terug thuis zijn.
De rest van de avond gaan we wat eten: Capellini (hier noemen ze dat Angel Hair), met scampi's en tomatensaus, waarschijnlijk zal Kelly er ook een lekker slaatje bij serveren. Nadien nog wat internetten en/of lezen en daarna in ons bedje.

Groetjes,

Kelly en Tim
Geen opmerkingen: