WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

vrijdag 9 oktober 2009

Donderdag 8 oktober 18u10




Aloha,




vandaag een rustig dagje, kwestie van wat van de jetlag vanaf te geraken. Na het ontbijt op het terras zijn we richting de expo en de start gereden. De expo is de moeite hoor, hoe specialer hoe beter. Loopschoenen van K-Swiss in landen-kleuren (Duitsland, Groot-Brittanië, Brazilië, Canada en Japan). De nieuwste loopschoenen van Scott. Speciaal hierbij is dat de hiel kan losgemaakt worden, zodat er nog sneller kan gewisseld worden. De nieuwste snelle zwempakken, terwijl ze binnen twee maanden verboden worden. En dan de fietsen. Hier wordt niet op een dollartje gekeken. De prijs van deze machientjes is zelden onder de 10 000 dollar. Er staat zelfs een fietsrek met de P4 van Cervelo. Je kan er een testritje mee maken door Kona-dorp. Sommige merken plaatsen geen tent, maar hebben een winkel afgehuurd. Voor één van deze winkels stond de Specialized waar Tom Boonen Parijs-Roubaix 2009 mee won. Het kaderplaatje hangt er nog aan.


Na de expo heb ik wat gezwommen in de zee. Kwa zicht viel het mee. Wat koralen, een 10-tal gele en zwarte visjes, maar nog steeds geen schildpad. Of een haai.


Hier is het binnen een kwartiertje donker. We hebben juist genoten van de zonsondergang.


Vanavond kruipen we eens vroeg in ons bedje. Zodat ik morgenvroeg om 6u een looptrainingske kan afwerken. 's Avonds zou ik graag een fietstrainingske inlassen.




Groetjes,




Tim


Geen opmerkingen: