WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

vrijdag 23 oktober 2009

Donderdag 22 oktober 13u30

Aloha,
gisterenavond kregen we op het terras gezelschap van een sprinkhaan. Een serieus beestje. Vanmorgend zat hij er nog steeds, maar nu is hij weggesprongen.
Nadat ik een Powerbar had gegeten ben ik vanmorgen iets voor 8u vertrokken naar Makena. Daar heb ik het laatste deel van het loopparkoers nog eens verkent. Big Beach (stuk strand van ├ža 1km lang) is nog altijd even zwaar. Hier zal het afzien worden, zeker als het heel warm wordt. Daarna het stuk door Spooky Forest. Dit is leuk om te lopen, aangezien er veel afwisseling inzit, nl draaien en keren, springen over de boomstammen en kruipen onder de takken. Nadien volgt Black Sand (zoals de naam doet vermoeden is dit zwart zand). Dit is ook os zand, maar minder zwaar als Big Beach. Hier is ook wat schaduw en van hieruit hoor je de speaker zijn ding doen. Nadien volgt een stukje over lava-steen. Dit is heel gevaarlijk en goed op te letten. Nico Lebrun brak hier in 2005 zijn elleboog, maar liep door adrenaline toch verder en won de wedstrijd. Vroeger liep de lava wat verder, maar doordat ze de golfbaan wat hebben uitgebreid, is het laatste stuk over gras. Dit zal deugt doen na 3u wedstrijd.
Na de korte looptraining terug naar de condo voor een goed en gezond ontbijt. Zoals alle dagen met het nodige fruit.
Rond 10u ben ik dan opnieuw naar Makena gereden, om 4 rondjes op het oefenparkoers te gaan mtb'en. Nog even een aantal afstellingen van de fiets getest (druk in banden en in vork en demper) en daarna de fiets afspuiten, want er hing behoorlijk wat rood stof aan.
Opnieuw naar de condo om te eten. Ananas, pasta en brood met kalkoen, kaas en groenten. Na het eten is het tijd voor een middagdutje. Later vanmiddag zullen we een bezoekje brengen aan het zwembad.
Groetjes,

Kelly en Tim

Geen opmerkingen: