WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

maandag 20 oktober 2008

Zondag 19 oktober 21u10

Aloha,

Vanochtend bij het ontbijt werden er allerlei daguitstappen en activiteiten voorgesteld welke op Maui kunnen gedaan worden. Het was natuurlijk op z’n Amerikaans. Veel show en de nodige commerce. Maar uiteindelijk hebben we toch gevonden wat we zochten: met een snelle grote zodiac naar het eiland Lanai. Onderweg zal er gestopt worden om te snorkelen. Als extraatje is er dan een “landing”. Dit wil zeggen dat de boot tot op het strand vaart. Lanai zou een van de mooiste stranden van Hawaii hebben. De foto’s zullen zeker volgen. Deze trip zal een 6-tal uur duren en is gepland voor nu woensdag.

In de namiddag zijn we gaan shoppen. Met vijf personen inkopen doen voor een aantal dagen is niet zo eenvoudig en neemt de nodige tijd (en winkelkarren) in beslag. Met net geen 500 dollar komen we waarschijnlijk zo’n 3 dagen toe.

Kort nadat we de fiets in elkaar hadden gestoken en we ons klaar maakten om te gaan trainen, werd mijn bagage gebracht. Wat ben ik blij om na 2 dagen eens iets anders aan te trekken.

De eerste training was al direkt een combinatietraining fietsen-lopen. We maakten een ritje naar de lava-velden in Makena. Nadien deden we de loopschoenen aan voor een 6-tal kilometer langs en over het strand.

Dit is een klein beetje het verloop van onze eerste dag.

Tot een van de,
Kelly en Tim

Geen opmerkingen: