WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

donderdag 25 oktober 2007

wo 24 oktober

Aloha,


het is gelukt om op een onbeveiligd netwerk te geraken.


Hier een verslagje van onze eerste dagen:


Vrijdag zijn we na een lange vliegreis aangekomen. Voor ons (Kelly en Tim) verliep alles perfect. An en Bart vlogen van Brussel naar London Gatewick, ipv op Heathrow. De verplaatsing moesten ze op eigen kosten maken met het openbaar vervoer. Juist voor we het vliegtuig richting Los Angeles gingen nemen, kwamen ze aan de check-in van het vliegtuig. De vlucht in de Boeinig 747 verliep heel goed, al werkte de video's niet perfect. In Los Angeles namen we een kleiner vliegtuig naar Kahulai. Daar aangekomen zou het een half uurtje (19u45) duren tot Jim en Michael zouden arriveren. Maar om 22u10 waren ze er nog niet. Dit was de laatste vlicht die naar Kahulai kwam. We hebben dan besloten om naar het appartement te gaan en te proberen van Michael te contacteren, maar zijn gsm was plat.

Zaterdagmorgend kregen we telefoon dat er iemand voor ons stond te wachten aan de receptie. We zijn dan eens gaan kijken en het was Jim en Michael. Ze hadden hun vlucht van Honolulu naar Kahulai gemist en hebben de nacht op straat doorgebracht, slaapend met hun koffers in hun armen.

Omdat iedereen wat moest bekomen van de reis, hebben we da namiddag doorgebracht aan het strand.

Zondag hebben we de noordwestkust afgereden met de auto. Heel mooie beelden volgen.

Maandag zijn de mannen gaan zwemmen in het openbare zwembad, terwijl de dames aan het zwembad van het compex gingen liggen. Na de middag zijn we naar het surfstrand van Paia geweest. De golven waren niet hoog, maar de surfsfeer hing er wel.

Dinsdag hebben we de oostkust afgereden, met enkele stops tussenin. De bochten volgden elkaar op 3 uur heen en 3 uur terug. De sfeerbeelden volgen.

Vandaag zijn naar Molokini geweest met de boot. Molokini is een oude vulkaankrater in de zee, waar we hebben gesnorkeld. Onderweg hebben we dolfijnen gezien. Nadien zijn we nog in de buurt van Makena gestopt, waar we nog eens hebben gesnorkeld. Op de terugweg hebben we zeeschildpadden gezien.


Tot hier onze reis tot nu toe.

Tot Aloha,


Kelly en Tim

Geen opmerkingen: