WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

maandag 29 oktober 2007

ma 29 oktober


Aloha,


Jim is gisteren heel knap 15de geworden in zijn eerste WK Xterra. Van de 516 atleteten kwam hij as 24ste uit het water. Tijdens het mountainbike was het opletten voor valpartijen, de ondergrond bestaat voor een groot deel uit losliggende lavasteen. Jim reed een 23ste tijd en kwam als 16de de wisselzone in voor toppers als Eneko Llanos en Josiah Middaugh. Het zware loopparkoers bestond uit een lange beklimming, het Spooky Forest, Black Sand, lava-rotsen, ... Jim liep de 21ste tijd. Nu zit ook voor Jim het lange seizoen erop en kunnen we na de rustperiode beginnen aan het volgende waarin Jim en ik alle wedstrijden van de European Tour zullen afwerken om op 19 oktober 2008 terug op dit WK Xterra aan de start te staan.

Na de wedstrijd zijn we naar de McDonalds geweest. Om 19u was het de Award ceremonie buiten aan het Maui Prince Hotel. Na de prijzen en het eten was er dan een Halloween Costume Party. Wat we daar allemaal gezien hebben.

Vandaag onze laatste volledige dag op Hawaii. Morgenavond vertrekken we naar Los Angeles om op 1 november te landen in Brussel.


Groetjes,


Kelly en Tim

Geen opmerkingen: