WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

zaterdag 8 oktober 2011

Za 8 okt 4u25

Gisterenmorgen werden we tijdens het ontbijt getrakteert op een show'ke van een groep spinner dolfijnen. Juist voor het balkon van onze condo lieten ze ons een 5-tal minuutjes van hun kunstjes genieten.
Om 9u zijn Jim en ik een uurtje gaan fietsen. Kelly maakte ondertussen een wandelingetje op het domein. Tijdens onze fietstraining werden we meerdere malen voorbij gestoken door triatleten op hun tijdritfiets, waarvan sommigen meer snelheid maakten, dan dat ze in wedstrijd ooit zullen halen. Op het einde van de fietstraining zijn Jim en ik gestopt aan het standje van GU (sportvoeding), hier hebben we onze zakken goed volgeladen.


Na de zwemtraining ging het richting Kailua-Kona. Voor Jim en mezelf stond er een zwemtraining in de zee op het programma en Kelly genoot in het zonnetje van een boekje. Vanaf 12u mochten de Ironman-atleten hun materiaal en fietsen binnenbrengen. Dit is een schouwspel, waarop duizenden foto's worden genomen. Sommige pro's laten zich uitgebreid fotograferen, maar anderen sluipen zo snel mogelijk voorbij de camera's. Nadat we hier 3u hadden rechtgestaan en onze benen serieus vermoeid waren, zijn e nog even gaan winkelen.


Om 18u hebben Jim en ik nog een korte looptarining afgewerkt. Kelly maakte ondertussen een lekkere steak klaar. Iets na 20u zijn we in ons bed gekropen.


Vandaag, zaterdag 8 oktober 2011, staat er ons een spannende Ironman te wachten. Om 5u vertrekken we richting Kailua-Kona. Om 6u30 wordt de start van de Pro's gegeven. Met 6 Belgische pro's op een deelnemesveld van 80 pro's doet ons landje het helemaal niet slecht. De kans bestaat zelfs dat we een Belg op het podium krijgen en enkele in de top tien. Om 7u wordt dan de start gegeven aan de 1800 overige deelnemers. Hier starten nog 20 Belgen. We zullen hen allemaal aanmoedigen.Groetjes,


Kelly en Tim1 opmerking:

inez renaat zei

hoi Tim en Kelly hoe ist er in Hawaii? Het weer is in elk geval beter dan bij ons dus profiteer er maar van. Wij hebben juist gehoord dat de belgen het niet goe gedaan hebben in de iron man. het kan alleen maar beter gaan bij de xterra he:-)aja gullie slapen er nie goe zeker da ge al wakker zijt om 4uur en een klets? geniet maar van de vakantie en tot de volgende xxxjes Inez Renaat