WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

maandag 18 oktober 2010

Zo 17 oktober 20u30

Aloha,

Vandaag stond zowel voor Jim als voor mezelf de laatste zware trainingsdag voor dit seizoen op het programma. In de ochtend zijn Karen, Jim, Kelly en ik naar het Makena Beach Resort gegaan. Terwijl de meisjes wat genoten in het zonnetje, zwommen Jim en ik in de zee. Ondertussen waren de ouders van Karen (Stefan en Veronique) een rondrit gaan maken met de auto. Ze hebben enkele nationale parken bezocht en zijn langs Hana gereden.
Na het zwemmen en het zonnen, zijn we met ons vieren terug naar de condo gekomen om wat te eten. Om 15u stond de tweede training van de dag op het programma. 1h45 fietsen, met 6 beklimmingen op kracht. Na het fietsen hebben we onmiddellijk onze loopschoenen aangetrokken. De eerste kilometers waren tegen hoog tempo. Tijdens onze training zijn Karen en Kelly naar de winkel gegaan. Als afsluiter van de dag hebben we een bezoekje gebracht aan het zwembad, waar we genoten van de prachtige zonsondergang. Op het avondmenu stond steak gebakken op de grill, een maïskolf en aardappelen.
Morgen hebben we een rustdag. Van de gelegenheid maken we gebruik om te gaan snorkelen aan Molokini. Hiervoor moeten we ten laatste op 6u aan onze condo vertrekken.

Groetjes,

Kelly en Tim1 opmerking:

Cindy De Grave zei

Dat zien er lekkere lappen vlees uit!
Hier is al iemand zijn lippen aan het aflikken. :)
Veel plezier met het snorkelen en geef jullie ogen de kost.(hopelijk met wat onderwaterfoto's voor ons)
Dan hoor / zien we jullie op een andere keer.

Have fun!

Het thuisfront XX