WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

zaterdag 10 oktober 2009

Zaterdag 10 oktober


Aloha,
vandaag is het race-day voor bijna 1800 triatleten. Het was nog pikdonker toen de atleten en hun supporters richting de startzone trokken. Bij de meeste atleten was de spanning van hun gezicht te lezen. Wat de weersomstandigheden zouden worden, was nog niet heel duidelijk. Gisteren was het nog betrokken met heel veel wind. Bij het opkomen van de zon, werd duidelijk dat het een heel warme en vorlopig zo goed as windstille dag zou worden.
Om 6u45 vertrokken 180 profs voor hun wedstrijd. Een kwartiertje later werden de age-groupers op gang gebracht door een kanonschot.
Aangezien tijdens het zwemmen niet echt kan bepaaal worden wie waar zit, zijn we richting het eerste keerpunt gegaan, boven op de klim in Kailua-Kona. Daar konden we de atleten goed zien afkomen. Al rijden ze soms met grote groepen samen. Niet stayeren?
Momenteel zijn we het verloop van de wedstrijd aan het volgen via internet. Van het fietsen kan je als supporter niet veel zien. Op dit ogenblik rijdt Marino Vanhoenacker in 3de positie.
Straks met het lopen, hebben we een heel goed zicht. We zitten ongeveer op 3km van de wisselzone en ze passeren hier twee keer.

Groetjes,

Kelly en Tim

1 opmerking:

Anoniem zei

supporteren voor de veldemannekes stefaan (271), stijn (489), de blonde twins, en olivier cornelis (1355)!!!
Geniet ervan Kelly en Tim!het giet hier soms water!

wouter