WC Xterra 2010 age-groups

WC Xterra 2010 age-groups

donderdag 8 oktober 2009

Hawaii 2009 - 7 oktober 2009

Aloha,

Momenteel zitten we te wachten op onze laatste vlucht richting Kona (Big Island). Het is nu 20u, pikdonker en nog steeds 27 graden. In het luchthavengebouw draait de airco, maar buiten is het behoorlijk warm. Dat wordt aanpassen.
Vanmorgen om 6u45 zijn we thuis vertrokken. Om 7u10 hebben we de “Sabena”-bus aan het Crown Plaza-hotel genomen. Iets na 8u waren we in Zaventem. Daar moesten we ons al haasten, aangezien er behoorlijk wat volk aan de douane stond aan te schuiven. De vlucht naar Newark (New York) verliep zo goed als vlekkeloos. De landing was iets anders. Door de hevige zijwind raakte het vliegtuig met 1 wiel de grond en sprong daarna op het andere. Dat was even een bangelijk moment. Maar toch applaus voor de piloten.
In Newark hadden we maar 1h20’ om de vlucht naar Honolulu te halen. De man die de excess-bagage moest gaan halen had niet veel zin. Om 13u10 stonden we nog bij de douane. En om 13u30 vertrok onze vlucht. Als allerlaatste zijn we op het vliegtuig gestapt. Gelukkig stond er nog een Pools koppel aan te schuiven voor dezelfde vlucht. In Honolulu hebben we dan behoorlijk moeten zoeken om terug ingecheckt te geraken, maar het is gelukt. Een lort vluchtje van 40 minuten en we zijn in Kona. Daar onze auto gaan halen (morgen foto’s van onze aanwinst) en richting de condo.
Snel een douche’ke en in ons bed.

Groetjes,

Kelly en Tim

1 opmerking:

Cindy zei

Hey broertje!

Blij dat jullie er goed zijn geraakt. Ons Kellytje zal wel wat schrik gehad hebben op de vlucht waarschijnlijk. Ik volg jullie dagelijks!

Kusjes,

Cindy